Oplossingen

TBQ ontwerpt en onderhoudt innovatieve softwaretools en -diensten voor inspectie, advies en beheer. Dit zijn stuk voor stuk hulpmiddelen waarmee u als gebouwontwerper, beheerder en eigenaar uw doelstellingen kunt behalen op het gebied van veiligheid, compliance en efficiëntie.

De tools baseren wij op de slimme technologie die TNO ontwikkelt. Om vervolgens te zorgen dat deze tools uw werk nog efficiënter maken, verrijken en versterken wij ze met de praktische kennis van ISSO. Daarmee bespaart u niet alleen tijd en geld, maar garanderen wij ook dat de tool naadloos aansluit op de kennisbehoefte in uw sector.

Onze oplossingen

Brandcheck

Met Brandcheck toon je eenvoudig aan dat je vastgoed voldoet aan de wet- en regelgeving. Zo waarborg je de veiligheid van je bewoners en medewerkers. Daarbij maakt Brandcheck gebruik van de unieke TNO risicobenadering, dat inzichtelijk maakt wat de meest urgente tekortkoming is en wat daarbij de slimste oplossing is om jouw gebouw zo veilig mogelijk te maken.

Brandwijzer

Brandwijzer is dé online applicatie om integraal risico’s in te schatten en de samenhang en impact van maatregelen af te wegen. Zo kom je tot afgewogen keuzes in het voorkomen van brand en het beperken van de gevolgen ervan.

Ontruimcheck

Met Ontruimcheck zorg jij ervoor dat er bij brand veilig kan worden gevlucht. Het is het ideale hulpmiddel om te controleren en aan te tonen dat je voldoet aan de wet- en regelgeving. Zoals het artikel 7.11a uit het Bouwbesluit. Waarborg de veiligheid van gebruikers, bewoners en de omgeving van je vastgoed op een efficiënte manier.