Over TBQ

Maak kennis met TBQ, het toonaangevende platform dat samenwerkt met TNO en ISSO om eigenaren, beheerders en facility managers van gebouwen te voorzien van innovatieve digitale tools en diensten. Met onze technologische expertise streven we ernaar om de efficiëntie, kwaliteit en veiligheid van bewoners en gebruikers van gebouwen aanzienlijk te vergroten.

Onze aanpak is gebaseerd op baanbrekende kennis en jarenlange praktijkervaring van onze partners. We leveren softwaretools waarmee je als eigenaar volledige controle hebt over de verzamelde gegevens, waardoor je het hele proces eenvoudig kunt aansturen en bewaken. Momenteel bieden we oplossingen op het gebied van brandveiligheid, veilig vluchten en legionella. Onze risicobenadering stelt jou in staat te voldoen aan de functionele eisen van het Bouwbesluit. Daarnaast denkt het mee in economisch verantwoorde oplossingen.

Ook adviseurs en andere technische experts profiteren van onze hulpmiddelen en diensten. We zorgen ervoor dat onze tools in combinatie met de juiste expertise worden afgestemd op de behoeften van jouw organisatie of het nu een klein or gebouw is.

Samen streven we naar een veiligere en efficiëntere gebouwde omgeving.


Neem contact met ons op om te kijken hoe we jou verder kunnen helpen.