Partners

Ontdek het krachtige ecosysteem van TBQ, waarin we streven naar voortdurende innovatie en samenwerking. Als platformorganisatie zijn we trots op onze samenwerking met TNO en ISSO, die al jarenlang voorop lopen met baanbrekende technologieën en diepgaande kennis. Bij TBQ zetten we deze technologie en kennis in om nieuwe en innovatieve tools te ontwikkelen.

Pro4all, met de uitgebreide ervaring in softwareontwikkeling, is de perfecte partner om deze technologie en kennis te integreren in innovatieve softwareapplicaties. Daarnaast werken we nauw samen met andere waardevolle partners, zoals DVTadvies en Dräger. Een concreet voorbeeld van onze succesvolle samenwerking is Ontruimcheck, een product dat voortkomt uit de gezamenlijke inspanningen van Dräger, TNO en TBQ.

Meer weten over onze partners, kijk hieronder:

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Aan die missie werken dagelijks ruim 3200 professionals. TNO doet dit samen met partners, gericht op negen domeinen.


Kijk voor meer informatie over TNO op tno.nl

Alle gebouwen gezond, veilig en duurzaam door vakmensen, dat is waar ISSO voor staat. Dat stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van de installatie- en bouwprofessional. ISSO speelt daarom al sinds 1974 een belangrijke rol bij de ontwikkeling van valide kennis voor de vakman of vakvrouw. Deze integrale kennis geeft hen essentiële ondersteuning bij maatschappelijke vraagstukken zoals duurzaamheid, circulariteit en krapte op de arbeidsmarkt.


Kijk voor meer informatie over ISSO op isso.nl

Pro4all is een bedrijf dat TBQ ondersteunt bij de technische realisatie van software. Het bedrijf is al vele jaren actief om de bouw digitaal te innoveren. Het doel van Pro4All is het toegankelijk en bruikbaar maken informatie. Zo zorgen zij voor betrouwbare communicatie en snelle samenwerking tijdens het gehele bouwproces. Dit vermindert de faalkosten en laat de winstmarge stijgen.


Kijk voor meer informatie over Pro4all op pro4all.nl

Kijk op Veiligheid is hét adviesbureau gericht op risicogerichte brandveiligheid en vluchtveiligheid. Het bureau wordt geleid met de visie: méér doen dan alleen wet- en regelgeving. Deze aanpak zorgt voor échte veiligheid. Kijk op Veiligheid toetst niet alleen op bouwkundig en installatietechnisch niveau, we kijken ook naar jouw organisatie en cultuur.


Kijk voor meer informatie over Kijk op Veiligheid op kijkopveiligheid.nl

Wij zijn Brandveiligheidsadvies Nederland, afgekort BVAN. We zijn dé onafhankelijke expert op het gebied van brandveilig en maken samen met u elke dag Nederland brandveiliger! Of het nu gaat om een brandoverslagberekening, een brandveiligheidsinspectie of het inrichten van uw BHV-organisatie. We denken met u mee en komen met de juiste oplossing voor uw vraagstuk. Daarbij houden we van korte lijnen en snel schakelen. Ons doel is dat na onze samenwerking uw weet dat de brandveiligheid gewaarborgd is.


Kijk voor meer informatie over BVAN op bvan.nl

DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van brandveiligheid. De inspecteurs en adviseurs van DVTadvies zijn thuis in alle aspecten van de BIO-C (Bouwkundige, Installatietechnisch, Organisatorisch en Cultuur). Wij benaderen alle BIO-C aspecten integraal en passen gelijkwaardigheid toe indien noodzakelijk. Hierbij staat het borgen van veiligheid en het leveren van afgesproken kwaliteit voorop.


Kijk voor meer informatie over DVTadvies op dvtadvies.nl